2013. augusztus 30., péntek

2/2

2013. Aug. 30 csütörtök.

Sziasztok!
A tengerparton szinte alig vannak, mert elég szeles az idő, közben pedig égetően süt a nap.
A road-on még a pink kardigánom volt rajtam, de ahogy a tenger felé közeledtem le kellett vennem mert majd' megsültem.
Nem tudom eldönteni, hogy most apály vagy dagály van-e. A tenger a kis oszlopokat betemette, de még sincs annyira kint a víz. De mégis inkább a dagályra szavazok. A legtöbb sirály kint ül a parton, mert elég zavaros a víz, és az emberek körül szállnak vagy csak pihennek és ételt keresnek. Félek elővenni az én kekszemet mert egy madár elég közel van hozzám. Simán ellophatja.
*pár perc múlva*
OMG! Sakáltanya- Can't fight the moonlight szól a rádióban. Egyszerűen imádom! A film, a zene mindig azt juttatja eszembe amikor apummal először 5-6 évesen megnéztük ezt a filmet. Már akkor imádtam. Sok mindent nem értettem akkor még benne, de jó volt.:) Meg is kéne nézni...:D
Elég hülyének néznek szerintem, hogy itt tátogok rá, és ülve táncolok... Csak kekszet eszem, nem mandarint:'D

Fú, nagyon fúj a szél. Össze is kötöttem (elég hülyén) a hajamat, mert folyton csak a szemembe jött.
Megpróbálkozom azzal, hogy eszem egy kis kekszet. TALÁN nem támadnak meg a madarak. 
Hehe, a Diet Coke-omon, pont az ismerősünk neve van, akitől béreljük azt a szobát, ahol most vagyok: Sam:D Majd odaadom neki:)
Taylor Swift szól a rádióból, a fülemben pedig BlurredLines üvölt. Fura párosítás.:D

*10 perccel később*
A Starbcucks-ban ülök, és egy Iced Coffe Mocha-t iszom, kb 5 kilónyi cukorral. Csoda ha nem betegszem meg... Végre egy rendes alkalmazott aki megkérdezte, majd ráírta a bögrére e nevedet. 3x-ra vagyok itt, de eddig nem bírták megcsinálni ezt a kis feladatot, pedig volt filcük:'D 
Az emberek körülöttem tanulnak, beszélgetnek, laptopoznak, vagy épp sorba állnak. Imádom a Starbucks-t, Mindig olyan hangulatos és itt minden finom. Mondjuk egyedül nem a legjobb..:)

xx love you guys.
Ui: pár kép máról:

 
:)

A tengerpart a mólóról:)

Fújt a szél na.xd

Charlotte:3

#Starbucks

<3

2. rész/1

2013. 08. 30
Sziasztok!
Tudom, nektek sajnos 3-4 nap múlva suli. Kitartás! Majd ma hozok "Back to school" szetteket:)

Egy gyors reggeli bejegyzésként viszont be szeretném nektek mutatni, hogy én ma mivel "költözöm" le a tengerpartra. (What's in my bag ötlet forrás: Our pretty, beauty blog)

 A táska:)
Ezt anyum vette nekem most nyáron amikor itt volt Eastbourne-ban, de ezt szerintem Londonban vette, már nem emlékszem. Kis egyszerű, rajta egy Peace jel, és megvan a tökéletes táskám. (mellékesen: van egy másik táska is, csak az kisebb és szegecses, és azzal inkább nem megyek le tengerre:D)

 
Egy Teen Vouge. amin a 1D szerepel. Elég hosszú újság, szal még csak pár lapot olvastam ki, ezért viszem le magammal. Angolul van persze, szóval elleszek vele egy darabig.

Ezt a kis füzetet még Mo-n vettem, már nem tudom hol, de a MOM-ban. Ebbe írtam tegnap is az 1. részt.:)

A gagyi Samsung Corby-hoz a fülhallgató. Alig várom már, hogy kapjak egy másik telefont, mert ezzel csak a baj van. Most épp külföldön csak zene hallgatásra és fotózásra jó. 

Ezt a pénztárcát egy-két éve kaptam a nagybátyáméktól és imádom. 

Egy toll, hogy legyen mivel írnom. Ezen nincs sok magyarázni valóm.:D

Zsepik. Hajlamos vagyok hirtelen tüsszögési és orrfújási rohamot kapni. Ezt a szüleim és a barátaim tudják a legjobban.:'D 

Ezt a szemcsit 3 napja vettem egy tourist boltban, mert a hamisított Ray-ban-em eltört...

Kókuszos parfüm, egy elég híres márkától.:) Majd ha kifogy az Our Moment-et fogom használni természetesen:D

Szemceruza, spirál, szemhéjfesték, dezodor és egy fésű. Számomra alap, hogy mindig benne vannak a táskámban. Főleg a fésű.. Kicsit hajmániásnak tartom magam.

Ennyi lenne a "What in my bag"

És most egy gyors "today outfit"
Kardigán: Ezt a pink (Angliában jelenleg nagy divat) kardigánt is anyum vette nekem a táskával együtt. Puha és meleg, szerintem tök jó.:D
Póló: Egy egyszerű fekete póló, ami hátul kicsit kivágottabb. Barátnőm hozta nekem amikor mentünk nyaralni.:)) 
Nadrág: Amikor már egy-két napja itt voltunk anyuval akkor elmentünk egyet nézelődni a közeli Shopping center-be. Ezt a gatyát a Primark-ban vettük. Egyik legjobb hely!



A bejegyzés második felét a parton fogom megírni, remélem addig is tetszett!:) A képek minőségéért pedig bocsi, rosszak a fények.
xxSaccii

2013. augusztus 29., csütörtök

1. rész.

2013. Aug. 29. csütörtök.
A kb. 10-15 percre lévő tengerparton ülök, egy ilyen kisebb oszlop félén Avril Lavigne Rock N Roll-ját hallgatva. Sirályok röpködnek, családok/barátok sétálgatnak a parton, beszélgetnek, nézegetik a Beach Shopokat. Meleg van. Eléggé. De azt az enyhén (néha erősebben) fújó szél elfelejttetti velünk.
Sajnos a tengernek háttal ülök, mert csak így tudok kényelmesen írni.
Aki követ a Danielle Peazer Hungary-n, az tudja, hogy tegnap derült ki, hogy 2 hét múlva kiköltözünk Spanyolországba. Kicsit durván érintett, mivel csak 8 napja vagyunk itt Angliában, vagyis 3 hetet és egy egy kicsit többet töltöttem csak itt, az álomhelyen. De még be fogunk menni Londonba megnézni amit szeretnék.:)
Egy teherautó épp ki akar tolatni a partról. Hát az kemény lesz. Max 1 óra és kint van.
Amúgy elég éhes vagyok, semmit nem ettem otthon. Kéne keresni valami kajáldát, de a Meki közelébe biztos nem megyek az ideig a tegnapi elég cikis lépésem után. És biztos vagyok benne, hogy egy sirály le fog sz*rni mert itt köröznek felettem.
A tenger felé kéne fordulni, hiszen ezért jöttem, hogy lássam, mert már hiányzott...
És igen, a lényeg:
Nagyon szeretném nektek megköszönni a DPH-n kapott támogatást, szeretet. Elképesztő embereket ismertem meg ott, és imádom őket. Mindig hihetetlenül jól esnek a szavaitok!:) Mindent köszönök nektek!
Áh. Ez kell nekem! Egy kis Gusttavo Lima!! Mondjuk itt nincs olyan hangulat, mint Bulgáriában, amikor egy elég nagy szálloda fele vendég serege erre táncolt.:D Imádtam!

*fotóztam*
A nagy fényképezkedés közben anya is felhívott. Most indul Brighton-ból busszal, szal 2 óra múlva itt lesz. Én meg hamarosan keresek magamnak valami helyet ahol ehetek.:)

A puccosabb, drágább kajáldák helyett inkább bementem a SPAR-ba és vettem magamnak egy latte-t és egy sajtos baconos hambit (*-*). Gondoltam leülök egy padra ott a zsúfolt road-on, de nem sikerült. Mindegyik foglalt volt... Szóval most itt ülök a házunktól 2 percre lévő könyvtár előtti padján.:)
Háát... szerintem elkezdek reggelizni így 12:37-kor.:)

Hmm... tök finom volt:DD
Kicsit fázom, mert árnyékban vagyok és még a szél is fúj. Haza kéne mennem és ezt begépelni.
Holnapi program: A tengerparton ücsörgés egy pokrócon, írni, olvasni, zenét hallgatni:)
Love you guys.!

Ui: itt van pár fotó, és kommentbe nyugodtak írjatok, hogy milyen témákról fejtsem ki a véleményemet, vagy kérdezzetek amire kíváncsiak vagytok!:)

 pár napja Costa-ban voltam!
mai kép*-*

még a repülőn<3